Priser
Medlemskap

 Vårt basmedlemskap på Allsports är något som kan jämföras med ”All inclusive”. Detta ingår:

  • Styrketräning, konditionsträning samt gruppträning. Vi har medlemsavtal för vuxen, ungdom, pensionär samt barn till medlemmar
  • Tillgång till appen MyWellness där du själv loggar din träning både på samt utanför gymmet (App Store) (Google Play) (Apple Watch)
  • I medlemskapet ingår uppföljning av din personliga utveckling var 6:e vecka
  • Personlig kod för att komma in de relativt få tillfällen vi inte är här. Vi har öppet mellan kl. 05-23 alla dagar året runt!
  • Fritt nyttjande av massagefåtöljen
  • Gratis kaffe
  • Rabattsolning
  • Rabatt på våra olika kort i golfsimulatorn

Priset för vuxen är 449 kr/månad och motsvarande pris för 65+ är 399 kr. Vad det gäller ungdomar är priset 299 kr/månad och barn till medlemmar 125 kr/månad

Till detta kan du välja till program såsom PT (= personlig träning), PT i grupp (= en mindre grupp som delar på en PT), massage, ansiktsbehandling, tarmsköljning samt mätningar på InBody-vågen.

Vi tar ut en startavgift på 650 kr för vilket du får en timme med en tränare som sätter ihop ett personligt program samt gör en första InBody mätning (första gratis) samt en engångskostnad för Wellness-nyckeln på 250 kr. Det är med denna som du både får hjälp med vad du ska göra enligt ditt program och på vilken all träningsdata sparas.

Vi tar normalt betalt genom att lägga upp ett autogiro och då drar vi den 28:e varje månad i förskott. Givetvis kan vi även fakturera vilket dock är mest vanligt till företag. Bindningstiden är normalt 1 år, Vill du välja ett medlemskap utan bindningstid kostar det 599 kr/månad (i stället för 449 kr/månad). Ett medlemskap utan bidningstid för ungdomar dvs det som kostar 299 kr/månad kostar då i stället 299 kr/månad.

Om du vill träna enstaka gång kostar det 125 kr MEN DET FINNS ÄVEN MÖJLIGHET ATT KÖPA ETT KORT FÖR EN MÅNAD. På sommaren har vi sommarmedlemskap men det går att lösa året runt!

 

 

Vill du bli medlem? Fyll i formuläret här!

Ladda ned våra Allmänna villkor

Ladda ned vårt formulär för ansökan om personlig kod